DreamMaster® hotelbedden en matrassen

DreamMaster® Hotelbedden worden wereldwijd gebruikt in de gerenommeerde 4- en 5-sterren hotels. Oerdegelijk en super comfortabel. Met zorg samengesteld uit de beste materialen. Met standaard brandvertragende tijken(BS7175)! In Europa exclusief verkrijgbaar bij Unibed! Klik hier voor onze bedrijfsfilm!

oriental wellness hotelbedden

Een greep uit onze collectie boxsprings:
DreamMaster® Silverstar
Complete hotelboxspring met 6-slags Spühl (Zwitserland) Offset Spring vering. Uitgevoerd in luxe zwart skaileder. Matras ca. 23cm dik. Totale hoogte 53 cm. Leverbaar in diverse maten. Vraag vrijblijvend een offerte.
 
DreamMaster® Silverstar hotelbedden
DreamMaster® Superstar.
Deze fraaie hotel boxspring heet niet voor niets Superstar. Degelijke houten box, voorzien van een fraaie meubelstof. De 23cm dikke matras is uitgevoerd met een 6-slags Offset Spring veersysteem van Spühl Zwitserland. Compleet met dikke topmatras met een 5cm dikke koudschuim kern. Totale hoogte 62cm.
Ook leverbaar met meegestoffeerde matrassen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is werkelijk ongekend! Vraag vrijblijvend een offerte.
 
 
DreamMaster® hotelbedden Superstar
 
 

DreamMaster® Goldstar.

Top-of-the-bill hotel boxspring. Gemaakt naar de hoogste hotelnormen, zoals anti-mijt, anti-schimmel, anti-rot, anti-allergeen, brandvertragend, etc. Verkrijgbaar in diverse kleuren meubellinnen of in ivoorwitte jacquard. De box is voorzien van het Offset Spring veersysteem van Spühl. De matrassen zijn tweezijdig te gebruiken en zijn voorzien van 6-slags pocketveren. Draaddikte is 2,2 mm en aan de zijkanten 2,4 mm. Hierdoor wordt inzakken tegengegaan. Het topdekmatras bestaat uit een kern van 100% natuurzuiver latex in 7 comfort zones. Hoofdborden zijn optioneel verkrijgbaar. Vraag vrijblijvend een offerte.

. DreamMaster® Goldstar hotelbedden